subota, 28. listopada 2017.

Chanel Rouge Allure Gloss: 19 PirateImam popriličnu hrpu ruževa i rumenila koje nisam recenzirala i baš mi je žao zbog toga. :( Nadam se da će se zbilja otvoriti nekakav prostor u vremenu za moje češće bloganje. ;)


Jutros sam na ovu zagrebačku jesen, na sebi (osim odjeće i djeteta u nosiljci) nosila ovo sjajilo. Radi se o Chanel Rouge Allure sjajilu u nijansi 19 Pirate. Iako nisam neki sjajilo tip osobe, povremeno znam koristiti sjajila u sticku jer su mi praktičnija od ovih s aplikatorom. Ovo je recimo klasično sjajilo u boji, sa spužvastim aplikatorom. A opet, nije ni klasično sjajilo jer je pigmentirano poput ruža. 
Ma pročitajte dolje! :)Izvana djeluje kao maskara. :D


Otvara se pritiskom na vrhu i tad klikom izađe aplikator.
Dosta je gust i toniran za jedno "obično" sjajilo.


Nijansa na usnama je malo više "trulovišnjasta" i zato mi je baš jesenja boja. Sjajilo je jako ugodno na usnama, ostavlja osjećaj njege poput nekog balzama, a tekstura mu je samo na početku nanošenja ljepljiva, nakon nekog vremena se taj osjećaj izgubi. Pigmentirano je WOW! Pravi ruž po pitanju pigmenta. Ima i divne, decentne glitere. Trajnost mu je vrlo dobra, osim ako ne jedem neka konkretnija jela. Problem je jedino ako ljubim djecu (i muža!), ostaju im poprilični tragovi po licu. :D 


Unatoč tome što mi se jako sviđa ovo sjajilo, shvaćam da ga uopće ne koristim tako često jer je hladnijeg tona i onda ga automatski stavljam u zimsko vrijeme, a kako sam uvik kontra takva sorta, onda u hladnom periodu godine vrlo često posežem za toplim i jarkim bojama ruževa. :D Svakako, ne odustajem od njega, definitivno ga namjeravam češće nositi! 

Cijena mu je više manje oko 37 USD.

P.S. Osim što je super pigmentiran i trajan samostalno, odlično se kombinira i s drugim ruževima!

 
Kakve boje vi preferirate u jesen? 
Jesenje ili kao ja udarite kontru? ;)
  

Nema komentara:

Objavi komentar