nedjelja, 24. travnja 2016.

NIVEA haul
Prije nekoliko dana NIVEA me poprilično razveselila svojim novitetima koji su stigli na moju kućnu adresu. :) Dobila sam čitavu hrpu svega lijepoga i jedva čekam isprobavati ove proizvode. Neke stvari već koristim! Stigli su mi noviteti iz NIVEA SUN kolekcije.

 Prvi dojam je MIRIS LJETA... <3 Apsolutno sam dobila flashback na ljeto čim sam pomirisala sva tri losiona, a tekstura im je također pohvalna.
Recenzija ide čim se dokopam plaže, a izgledno je da će to biti uskoro!


Oduševila me i ova pumpica/prskalica za vodu koju sam već imala (nisam imala baš Niveinu nego jednu drugu ali na isti princip je radila) i obožavala je nositi na plažu, a ni kući je nisam štedila - osvježavala sam njome svoje krznate kućne ljubimce za velikih vrućina. Međutim, dogodio se jedan "problem" krajem tog jednog izvjesnog ljeta... Pumpica je ostala zaboravljena u nekom ljetnom neseseru, a u njoj i voda. Neću dalje. :D Bacih tu pumpicu teška srca i zato se baš jako veselim ovoj. :)

Balun za picigin, a da ne letin ka pingvin za njim, pošto nisam sportski tip, loptica je proslijeđena mužu. 


Preeeeeedobra torba za plažu. I nije jedna od onih bezveznih reklamnih koje se instant raspadnu, ovo je prava, čvrsta, vodootporna i veeeeeelika (baš za mame) torba u koju će nam stati sve za plažu, a na plažu nosimo stvarno dosta toga (pisala sam prošlo ljeto post ovdje - KLIK). :) 
Uz torbu, poslali su mi predivan veliki modri ručnik, slamnatu prostirku i jastučić.
Preslatko! :)  Dobila sam i novitete iz linije PROTECT&SHAVE:

pjena za brijanje
britvice
gel za tuširanje/brijanje
losion za poslije brijanja

O ovome ide zaseban post...Dobila sam još jedan ljetni i kokosasti gel za tuširanje za kojeg odmah mogu napisati da je jedan od onih nakon kojih se ne trebam baš uvijek namazati jer je hranjiv, kremast i nimalo ne isušuje.I naravno, šećer na kraju...
NIVEA je mislila i na mog mališana pa su mu poslali divan bijeli NIVEA baby ručnik, šampon za njegovu gustu kosu, zvečkicu i veliku plastificiranu torbu za igračke koja nam je genijalna za parkić i već je danima nosimo jer nam u nju stanu sve igračke, a kad se zaprlja, samo je malo pobrišem. :)


Recenzije idu čim istestiram sve! :)

:*

Nema komentara:

Objavi komentar