Friday, March 18, 2016

Olival Čarobno mlijeko za tijeloPočetkom ove godine dobila sam od Olivala jedan njihov novitet. Radi se o mlijeku za tijelo. Ono čak nosi naziv čarobno, a vjerujte mi da je i opravdano.
U sebi sadrži ulja lješnjaka, badema, makadamije, jojobe, ruže i argana. Nisam neki pretjerani ovisnik o mazalicama za tijelo, mada se mažem redovito, ali nekako mi uvijek bude bitnije da mi je gel za tuširanje hidratizirajući i uvijek više pažnje poklanjam stvarima za tuširanje, nego za mazanje, a ako su mi tuširalice super, onda se ni ne mackam previše kremama nakon.
Kada sam dobila ovo mlijeko, naprosto sam se oduševila njime! Lagano, svileno, nježno, hidratantno, mirisno, hranjivo i savršeno. Neka samo još naprave ovakvu tuširalicu i evo dobitne kombinacije! :) :D

 
Mlijeko je pakirano u elegantnu tvrdu bijelu bocu sa zlatnim čepom na vrhu, a pošto je dosta tekuće, nije nikakav problem što se boca ne može istisnuti jer stvarno lijepo izlazi i kada se samo okrene naopako. Bijele je boje, dosta je tekuće, a tekstura mu je baš svilenkasta. Jednostavno nemam drugu usporedbu. Savršeno se razmazuje i brzo upija, što je odlično kad ste mama malog djeteta jer onda tuširanje traje duplo kraće od prosječne punk pjesme, mazanje često bude luksuz, a zna završiti i tako sa se slijepite u brzini navlačenja odjeće na sebe. Mlijeko ima taj jedan ugodan i decentan miris koji mi se strašno sviđa, a koji na meni baš dugo traje. Npr. namažem se navečer, a osjećam ga i sutra ujutro.


Sastav


Cijena: 50 Kn za 200 ml


PR proizvod

No comments:

Post a Comment