četvrtak, 11. veljače 2016.

NIVEA hidratantna dnevna i noćna krema protiv bora i NIVEA gel krema za kosuPrije nekoliko mjeseci dobila sam ove dvije kremice na testiranje, a na red za isprobavanje su mi stigle tek prije nekoliko tjedana i evo, sada konačno mogu napisati svoje dojmove. :) Radi se o NIVEA dnevnoj i noćnoj hidratantnoj kremi za lice.

Odmah na početku ću reći da su ovo malo "konkretnije" kreme i da su po mojoj slobodnoj procjeni najidealnije za kožu iznad 30 godina. Kreme su namijenjene svim tipovima kože, ali ja ih ne bih preporučila nekom s masnom kožom, više su za suhu i normalnu zrelu kožu. Prije nekoliko godina koristila sam Nivea Visage kreme koje su u usporedbi s ovom linijom bile nešto mrvicu laganije teksture.

Kremice dolaze u pakiranju od po 50 ml u plastičnoj posudici koja je pakirana u kartonsku kutijicu zaštićenu celofanom (maksimalno su zaštićene od umakanja tuđih prstiju u trgovini) i svaka košta po 50-ak Kn što pokazuje da nije nužno da kvalitetne kreme budu skupe i nedostupne. 

Obje kreme su vrlo hidratantne, noćna je naravno, malo masnija i "jača" od dnevne, a ono što se meni posebno sviđa je to da mi na licu ostavljaju osjećaj mekoće i svježine, a ne zategnutosti. Dosta se dobro upijaju, ali ne toliko da nemam osjećaj da ih više nema na licu. Noćna krema mi ne ostavlja tragove na jastuku što je također super. Dnevna krema mi se pokazala i kao odlična podloga za make up. Nisu mi komedogene, što mi je također vrlo bitno.Dnevna kremaSastav dnevne kreme

Noćna kremaSastav noćne kreme


Kada već pišem o Nivea kremama za lice, imam potrebu spomenuti i ovu kremu za kosu.
Kremasti gel za kosu

U mom lokalnom malenom Kozmu nema puno proizvoda za stiliziranje kose. Doduše, ako me redovito pratite, mogli ste primjetiti da na kosu u 90% slučajeva ni ne stavljam proizvode za stiliziranje, nego isključivo ulja. Međutim, ipak volim imati jedan ne-uljni proizvod, a kako sam moju omiljenu kremu potrošila, a nije je bilo u Kozmu, najsličnije njoj mi se učinila ova krema. Iako je ova krema namijenjena kratkoj kosi (to sam uvidjela nakon kupovine), sasvim se solidno ponaša i na mojoj poprilično dugoj i kovrčavoj kosi. Ono što je meni bitno kod ovakvih proizvoda je to da ne lijepe pramenove nego da mi elegantno ukrote i urede kovrče, a da kosa no ostaje tvrda na dodir ili teška. Kremu stavljam isključivo na mokru kosu.

Sastav
Jeste li probali neki od ovih proizvoda? 

Imate li kakvu preporuku?
:)Nema komentara:

Objavi komentar