srijeda, 19. studenoga 2014.

BHcosmetic Double-Ended Travel Brush Set (putni kistovi za šminkanje)
Prije dosta vremena naručivala sam kozmetiku i kistove s Pink Panda stranice i prilikom narudžbe dobila besplatno ovaj maleni, putni set kistova za šminkanje očiju marke BHcosmetics. Kako nisam ništa njihovo probala, a čula sam da je to jeftiniji brend, baš me zanimalo kakvi su kistovi. Na donjoj fotografiji možete vidjeti veličinu te torbice u kojoj su kistovi. Torbica nije puno veća od iPhonea, a uzmite u obzir da moj dlan i nije nešto puno velik.

Kistovi imaju dvije strane, dlaka je sintetička.


Na idućim fotografijama možete pobliže vidjeti o kakvim kistovima se radi.
Ukratko, ovaj mini set od četiri, odnosno, osam kistova je sasvim solidan za putnu verziju, zapravo, ja bih radije rekla, za neku torbica-posao verziju, da se nađe za "nevolju". Kad putujem, uglavnom nosim svoje velike kistove jer mi je s malima nezgodnije nanositi make up, mada nije ništa strašno koristiti i ovako male kistove, sve je samo stvar navike. Nekoliko puta sam ih nosila na kraća putovanja i sasvim solidno obavljaju svoj posao. Zapravo, od srca bi ih preporučila svim početnicima u šminkanju jer su sasvim solidni, a vrlo su pristupačni. Ovaj set na stranicama BHcosmetic košta 11 USD, što bi značilo da za 8 kistova platite 60-ak kn.
Ako koga zanima moja preporuka za jeftine, a kvalitetne kistove, definitivno svoj glas dajem MUA kistovima koji su vrlo povoljni i ovih nekoliko koje ja imam su strašno kvalitetni (kažu da su Illamasqua dupei).

:)


Broj komentara: 5:

 1. Oko tih travel setova se većina proizvođača ne trudi preterano... :) Naručila sam par njihovih četkica, nisu loše, ali nisu ni sjajne... Kada su tek stigle smrduckale su za sve pare, ali je srećom taj miris kasnije nestao.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. ove nisu smrdile, ali da, ovi travel setovi su uglavnom manje vrijedni.

   Izbriši
 2. joj ne volim kratke kistove, ubij me... a ni obostrane ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. hahaha ma zapravo ni ja. s velikim kistovima je puno elegantnije radit, a obostrani su nezgodni čisto za pohranu, ono, ne moš ih baš u čašu stavit. :D

   Izbriši
 3. nisu losi ovako kad se vide vrhovi samo, al svakako bi bilo lakse da je dulja drska

  OdgovoriIzbriši